Politika varstva osebnih podatkov

1. Splošno
FLEXYTEAM d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko te spletne strani zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR).

Namen te Politike varstva osebnih podatkov je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

FLEXYTEAM d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Politiko varstva osebnih podatkov, da vaših osebnih podatkov ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

2. Upravljavec podatkov
Upravljavec vaših osebnih podatkov je družba FLEXYTEAM d.o.o., spletni marketing in izobraževanje (v nadaljevanju FLEXYTEAM), naslov: Čevljarska ulica 27, 6000 Koper, e-naslov: team@flexyteam.com.

3. Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov
Zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete neposredno in neosebne podatke, ki jih avtomatično pridobivamo, ko uporabljate našo spletno stran (t.i. dnevniški podatki).

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vaše soglasje.

Obisk spletne strani
Ob vsakem obisku spletnega mesta se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniška datoteka spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, datum in čas obiska, dolžina obiska spletne strani, strani, ki jih obiščete in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.

FLEXYTEAM tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Piškotki
Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se prenesejo na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletnega mesta in so pomembni za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša. Naše spletno mesto uporablja piškotke za zbiranje informacij in za izboljšanje funkcionalnosti.

Spletno mesto uporablja naslednje lastne piškotke (1st party cookies):

Namen Ime Piškotka Trajanje
Piškotki Google Analytics. _gat 1 minuta
Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, _gid 24 ur
služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. _ga 2 leti

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na spodnjih povezavah:

 • Internet Explorer
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari
 • Opera

Upoštevajte, da če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

Prijava na e-novice
Na naši spletni strani se lahko naročite na naše e-novice in potrdite svoje zanimanje za prejemanje obvestil in informacij o novostih, aktivnostih in dogodkih. Na podlagi tega vas bo FLEXYTEAM obveščal o novostih, aktivnostih, marketinških akcijah in dogodkih.

Podatke, ki ste jih predložili skupaj z vašim soglasjem za prejemanje glasila, lahko kadarkoli prekličete. Za pošiljanje e-novic zbiramo naslednje podatke: ime in priimek ter e-poštni naslov. Za dodatne informacije o vaših pravicah v zvezi z neposrednim trženjem si oglejte razdelek »Vaše pravice«.

4. Uporabniki podatkov
Vsi podatki, zbrani na podlagi zgoraj navedene pravne podlage, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebni podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:
administratorju in skrbniku spletnega mesta,
ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdrževanja programske opreme.

5. Obdobje hrambe osebnih podatkov
Zagotavljamo vam, da vaše podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni.

6. Način varstva vaših podatkov
FLEXYTEAM se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo naše spletne strani. Družba bo storila vse, da osebne podatke zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Naši računalniški sistemi so zaščiteni s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nenamerno ali nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

7. Vaše pravice
FLEXYTEAM zagotavlja uresničevanje vseh vaših pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, lahko kadarkoli zahteva, da mu naziv organizacije:

 • potrdi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne,
 • omogoči dostop do osebnih podatkov (tj. vpogled ter njihovo prepisovanje ali kopiranje),
 • poda informacije v zvezi z obdelavo teh podatkov (npr. o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, uporabnikih, katerim so jim bili ali jim bodo posredovani osebni podatki, predvidenem obdobju hrambe podatkov, o tehničnih in organizacijskih ukrepih za varovanje podatkov, idr.),
 • omogoči popravek netočnih osebnih podatkov v zvezi z njim in mu omogoči dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov,omogoči pravico do izbrisa osebnih podatkov (t.i. pravica do pozabe),
 • omogoči pravico do omejitve obdelave,
 • omogoči pravico do ugovora obdelavi, če obdelava podatkov temelji na zakonitem interesu upravljavca, vključno z oblikovanjem profilov,
 • omogoči pravico do prenosljivosti podatkov in mu posreduje podatke v splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki ali jih neposredno posreduje drugemu upravljavcu,
 • omogoči pravico do preklica privolitve, kadar se osebnih podatki obdelujejo na podlagi privolitve, pri čemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica in
 • poda dodatne informacije o njegovi pravici do pritožbe pri pristojnem nadzornem organu.

Prav tako bo FLEXYTEAM posamezniku na njegovo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podal tudi druge informacije v zvezi z njegovimi osebnimi podatki, ki jih obdeluje.

FLEXYTEAM se zavezuje, da bo na zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, odgovoril brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v zakonsko predpisanih rokih.

8. Stik
Na vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali na vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki nam pišite na elektronski naslov: team@flexyteam.com.

9. Spremembe
Pridržujemo si pravico, da predmetno Politiko varstva osebnih podatkov po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno različico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.

10. Veljavnost Politike varstva osebnih podatkov
Ta Politika varstva osebnih podatkov je objavljena na spletni strani in velja od 25. 5. 2018.