Flexyteam | Nova rešitev.

Lastnosti | Spletne aplikacije za delodajalce.

SpecializIRANOST

Največji nabor poklicev in delovnih mest na področju GOSTINSKO-TURISTIČNE dejavnosti v Sloveniji.
Seznam sproti dopolnjujemo glede na vaše potrebe in zamisli.

DOSTOPNOST

ENO ORODJE ZA VSE oblike dela - od študentov do upokojencev, od dogodka do celoletnega dela.

UČINKOVITOST

Takoj po objavi prejmejo oglas za delo vsi deloiskalci, katerih profili se ujemajo z vašim oglasom (MATCHING).

Z 1 klikom do sodelovanja

Takojšen VPOGLED V PROFILE KANDIDATOV, ki se odzovejo na vašo ponudbo. Sodelovanje z izbranim kandidatom potrdite le Z ENIM KLIKOM.

SPLETNA KLEPETALNICA

Po prijavi na delo, se med deloiskalcem in delodajalcem odpre klepetalnica, ki omogoča enostavno medsebojno komunikacijo
PRED, MED in PO zaključenem sodelovanju.

Ocena / Rating

Medsebojna ocena OB ZAKLJUČKU VSAKEGA SODELOVANJA bistveno vpliva na pozitiven razvoj osebja in prispeva k izboljšanju delovnih procesov v podjetju. Vpogled v oceno ZMANJŠUJE TVEGANJE pri izboru novih kandidatov.

Kako deluje? | Spletna aplikacija.

  1. Registrirajte podjetje.
  2. Ustvarite profil podjetja.
  3. Pripravite in objavite oglas za delo.
  4. V realnem času dobite informacijo o tem, koliko oseb si je vaš oglas za delo ogledalo in koliko se jih je nanj prijavilo.
  5. Obenem lahko spremljate profile prijavljenih kandidatov.
  6. S pomočjo klepetalnice lahko kadarkoli stopite v stik z deloiskalci in jim pošljete  navodila oz. jim zastavite dodatna vprašanja.
  7. Z enim klikom izrazite zanimanje za osebno srečanje s potencialnim kandidatom in preko klepetalnice dorečete termin.
  8. Po opravljenem delu ocenite delovno izkušnjo z deloiskalcem.
  9. Podrobnejše informacije o delovanju mobilne aplikacije si lahko preberete v Pogostih vprašanjih.
Flexyteam-Barista

Ugodna | Rešitev.

< class="aux-modern-heading-primary">Kaj pravijo o nas

Ključna prednost aplikacije Flexyteam je, da ne služi zgolj pregledovanju prostih delovnih mest v gostinsko-turistični dejavnosti, ampak se osredotoča predvsem na aktivne iskalce zaposlitve

Deloiskalcu z dobro oblikovanim profilom ponudi le najustreznejša prosta delovna mesta, tako deloiskalcu kot tudi delodajalcu pa omogoča, da hitro in enostavno stopita v stik.

V Jezeršek gostinstvu, vodilnem podjetju na področju cateringa in gostinstva na slovenskem trgu, se zavedamo problematike zaposlovanja na tem področju, zato pozdravljamo tovrstne storitve, kot je Flexyteam. Tako posameznikom in ostalim podjetjem skupaj dajemo dober zgled in pripomoremo k reševanju te problematike.

Anamarija Toplak
Organizator kadrov Jezeršek gostinstvo d.o.o.

Aplikacija Flexyteam je inovativna, preprosta za uporabo in ciljano usmerjena na gostinsko-turistično dejavnost, kar predstavlja novost in ključno razlikovalno prednost med ostalimi primerljivimi ponudniki.

Pomembno je, da lahko z redno uporabo Flexyteam aplikacije z enega mesta stopimo v stik z vsemi deloiskalci, od študentov do upokojencev. Novo je tudi to, da Flexyteam rešitev omogoča neomejeno objavo oglasov za delo, kar je v naši dejavnosti res ključnega pomena. Večino komunikacije s potencialnimi kandidati opravimo kar preko integrirane klepetalnice in ne preko elektronske pošte ali telefona in s tem prihranimo res veliko časa. 

V gostinsko-turistični dejavnosti smo potrebovali orodje in podjetje, kot je Flexyteam d.o.o.. Kadrovski izzivi z vsakim dnem naraščajo in zato upamo, da se nam bo kmalu pridružilo čim več uporabnikov, tako na strani deloiskalcev, kot tudi delodajalcev.

Lea Sevšek Buterin
Belvedere d.o.o.

Flexyteam d.o.o. nudi storitve, ki so specializirane za našo dejavnost in v razumevanju le-teh so razvili kadrovsko orodje, ki omogoča izreden prihranek časa.

Veliko nam pomeni tudi to, da so glede na kadrovske potrebe našega podjetja k vsakem projektu pristopili s kreativnostjo in inovativnostjo. Biti drugačen z vsebino je pomembno.

Flexyteam aplikacijo bi priporočali vsem podjetjem v gostinsko-turistični dejavnosti, saj bi na ta način v bazo uporabnikov hitreje pritegnili večino zainteresiranih kadrov. 

Slovenski hoteli se že vrsto let spopadajo z izzivom privabljanja motiviranega osebja, zato so storitve in rešitve podjetja Flexyteam d.o.o. več kot dobrodošle.

Ana Por
Vodja Vander Hotel Ljubljana
< class="aux-modern-heading-primary">Zaupajo nam:

Podpora | Pomoč