DELODAJALCI
Pogosto zastavljena vprašanja

Video predstavitev delovanja aplikacije Flexyteam si lahko ogledate na naslednjih povezavah:

Predstavitev v angleškem jeziku

Predstavitev v slovenske jeziku

Flexyteam je specializirana mobilna aplikacija, namenjena iskanju dela in iskanju kadrov v turistično-gostinski dejavnosti. V realnem času omogoča enostavno, hitro in učinkovito povezovanje deloiskalcev in delodajalcev.

Flexyteam aplikacija je namenjena vsem podjetjem in organizacijam, ki iščejo kader na področju turistčno-gostinske dejavnosti. Aplikacija je učinkovito kadrovsko orodje, ki delodajalcem v realnem času omogoča CILJAN, ENOSTAVEN in HITER dostop do razpoložljivih kadrov, katerih profili se ujemajo z oglasom za delo.

Flexyteam aplikacija je izdelana z namenom doseganja UČINKOVITIH rezultatov na področju vodenja človeških virov. PRIHRANEK ČASA, UGODNEJE in STROKOVNO.

Aplikacija predstavlja tudi praktično orodje za NOVO PROMOCIJO podjetja na področju osebja.

 • SPECIALIZIRANO: največji nabor poklicev in delovnih mest v turistično-gostinski dejavnosti na enem mestu (kulinarika; strežba – trženje vina, hrane in pijače; recepcija, gospodinjstvo in vzdrževanje; zdravilišča in velnes; kongresi in ostale prireditve; turizem in potovanja; trgovina; vodstvo, podporne službe in svetovanje).
 • PERSONALIZIRANO: prejemanje razpoložljivih ponudb za delo glede na osebni profil in zanimanja.
 • PREGLEDNO: vse pomembne informacije na dlani, vključno s plačilom.
 • HITRO: prijava na oglas za delo z enim samim klikom.
 • UČINKOVITO: vsa komunikacija poteka prek integrirane klepetalnice.
 • ENOSTAVNO: integriran koledar omogoča vpogled v dogovorjena sodelovanja, strokovna usposabljanja…
 • VSESTRANSKO: za vse segmente uporabnikov (od študentov do upokojencev) in za vse oblike dela (od dogodka / projekta do zaposlitve za nedoločen čas).
 • ODLIČNO: možnost medsebojne evalvacija (rating) po vsakem zaključenem sodelovanju.

Aplikacija deluje na podlagi ujemajočih se parametrov (»matching«), ki jih deloiskalci definirajo v  svojih profilih, delodajalci pa v svojih oglasih. Deloiskalci tako prejmejo personalizirane oglase za delo, ki se ujemajo z njihovim osebnim profilom oz. iskalnimi parametri v profilu. Posledično se lahko deloiskalci prijavijo le na tiste oglase za delo, katerih profil se ujema z nastavitvami v oglasu za delo.

Koraki:

 1. Registrirajte podjetje.
 2. Ustvarite profil podjetja.
 3. Pripravite in objavite oglas za delo.
 4. V realnem času dobite informacijo o tem, koliko oseb si je vaš oglas za delo ogledalo in koliko se jih je nanj prijavilo.
 5. Obenem lahko spremljate profile prijavljenih kandidatov.
 6. S pomočjo klepetalnice lahko kadarkoli stopite v stik z deloiskalci in jim pošljete navodila oz. jim zastavite dodatna vprašanja.
 7. Z enim klikom izrazite zanimanje za osebno srečanje s potencialnim kandidatom in preko klepetalnice dorečete termin.
 8. Po opravljenem delu ocenite delovno izkušnjo z deloiskalcem.

Aplikacija Flexyteam deluje tako, da so oglasi vidni le deloiskalcem, katerih osebni profil se ujema s parametri v oglasu.

Oglasi so personalizirani na podlagi parametrov, kot so: izobrazba, področje dela, regija dela, znanje tujih jezikov, oblika iskanega dela in prosti termin v koledarju.

Primer: oglas, kjer je navedeno, da podjetje išče kandidate za delovno mesto »Kuhar a la cartè«, bo, v kolikor bodo izpolnjeni tudi ostali pogoji iz oglasa (npr. obliko sodelovanja, regijo dela, znanje jezikov itd.), prikazan le kandidatom, ki so navedli, da iščejo delo  kot »Kuhar a la cartè«.

Aplikacija nudi največji nabor poklicev in delovnih mest v turistično-gostinsko dejavnosti. Področja dela:

 1. KULINARIKA (Kuhinja, Slaščičarna, Pekarna, Sladoledarna).
 2. STREŽBA – TRŽENJE VINA, HRANE in PIJAČE (Strežba in trženje, Priprava pijač).
 3. RECEPCIJA, GOSPODINJSTVO in VZDRŽEVANJE.
 4. ZDRAVILIŠČA IN VELNES (Zdravstvo, Velnes, Kopališča, Savna Center, Fitnes center).
 5. IGRALNIŠTVO (Igralnica, Igralni salon).
 6. KONGRESI in OSTALE PRIREDITVE (Organizacija prireditev, Vodenje prireditev, Umetniki in ostali nastopajoči, Gostinsko osebje, Marketinško-prodajno osebje, Tehnično osebje, Montažno in demontažno osebje, Čistilno osebje, Varovanje).
 7. TURIZEM in POTOVANJA (Potovalna agencija, Lokalna turistična organizacija, Turistično-informativni center, Turistične atrakcije, Drugo).
 8. TRGOVINA v turistično-gostinski dejavnosti.
 9. VODSTVO, PODPORNE SLUŽBE in SVETOVANJE (Vodstvo podjetja, Marketing in prodaja, IT, Nabavno področje, FRS, Kontroling, Splošno-kadrovsko področje, Tehnično-vzdrževalno področje).

Seznam sproti dopolnjujemo.

Do spletne aplikacije za delodajalce lahko dostopate prek spletne strani Flexyteam oz. prek povezave prijava za delodajalce. Primarno je spletna aplikacija namenjena uporabi na računalniku.

Da, delodajalci lahko spletno aplikacijo v omejenem obsegu uporabljajo tudi na mobilnem telefonu ali tablici. Spletna aplikacija še ni popolnoma prilagojena za uporabo na mobilnem telefonu, predvsem klepetalnica. Odzivnost nadgrajujemo.

Da, uporaba aplikacije in vseh njenih funkcionalnosti  je omogočena samo registriranim delodajalcem. 

Uporaba Flexyteam spletne aplikacije bo za delodajalce plačljiva. Cena uporabnine je prilagojena velikosti podjetja (mikro, majhno, srednje in veliko podjetje po ZGD-1) in obdobju uporabe (mesečna, šestmesečna in letna naročnina). Cenik bo objavljen kmalu.

BREZPLAČNA UPORABA APLIKACIJE za leto 2019 za vsa podjetja (delodajalce), ki se bodo registrirala in objavila oglas za delo do 19. avgusta 2019. Ostala podjetja bodo aplikacijo od 20. avgusta 2019 uporabljala po PROMOCIJSKI CENI.

V Flexyteamu smo varstvu osebnih podatkov namenili posebno pozornost. Zbiramo in obdelujemo  le tiste osebne podatke, ki so potrebni za kakovostno izdelavo osebnega profila in za učinkovito povezovanje iskalcev dela in ponudnikov dela na podlagi personaliziranih oglasov. Z osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in v skaldu z veljavno zakonodajo. Osebni podatki, ki jih vnesete, so vidni zgolj izdajateljem aplikacije Flexyteam in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Deloiskalec se s prostovoljno prijavo na oglas za delo strinja, da se njegovi osebni podatki posredujejo dotičnemu delodajalcu, ki na podlagi osebnih podatkov izvrši izbor deloiskalcev.

Delodajalci imajo vpogled le v osebne podatke deloiskalcev, ki se prostovoljno prijavijo na določen oglas za delo. To pomeni, da lahko deloiskalec anonimno pregledujejo različne oglase za delo. V trenutku, ko pa se deloiskalec prijavi na določeno delo, ima delodajalec vpogled v njegove osebne podatke. Delodajalec se s sprejetjem Splošnih pogojev poslovanja podjetja Flexyteam zavezuje, da bo varoval in ravnal z osebnimi podatki deloiskalcev v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Več o Politiki varstva osebnih podatkov na https://flexyteam.com/varstvo-osebnih-podatkov/.

V spletni aplikaciji v zgornjem meniju kliknete na gumb »Registracija«.

V prvem koraku vnesete osnovne podatke podjetja in podatke kontaktne osebe: ime podjetja, ime in priimek kontaktne osebe, e-naslov, telefonsko številko, opcijsko lahko vnesete naslov spletne strani podjetja (povezava na spletno stran bo avtomatično objavljena v oglasih za delo) in geslo. Geslo mora vsebovati vsaj pet znakov. Izberete tudi »Jezik za obvestila« oz. jezik, v katerem želite prejemati obvestila.

V drugem koraku vnesete podrobnejše podatke o podjetju: osnovno dejavnost podjetja, naslov podjetja, državo, matično in davčno številko podjetja. Vnesti morate tudi logotip podjetja in tri slike vašega podjetja oz. vaših storitev.

Pred zaključkom registracije potrdite, da se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe in s Politiko zasebnosti tako, da odkljukate ustrezen kvadratek.

Po končanem vnosu podatkov kliknete na gumb »Pošlji«. Odpre se okno »Registracija je v teku«. Kliknete na gumb »Nadaljuj«. V kolikor ste registracijo uspešno zaključili, se odpre okno, kjer je navedeno, da ste registracijo uspešno zaključili.

V kolikor registracije niste uspešno zaključili in se pojavi obvestilo o napaki, prosimo pošljite mail na: team@flexyteam.com.

Če uporabnik ne zaključi z izdelovanjem profila oz. ga prekine med izpolnjevanjem, se podatki ne shranijo. V tem primeru mora uporabnik začeti z registracijo od začetka.

Trenutno ni možen premik na predhodni korak (to pomeni, da ko enkrat zaključite prvi korak, se ne morete več vrniti nazaj za morebitne popravke ali spremembe). To možnost nadgrajujemo. V kolikor bi želeli spremeniti podatke v predhodnem koraku je najbolje, da prekinete registracijo in jo začnete znova oz. da zaključite z registracijo in pošljete obvestilo o želenih spremembah/popravkih na team@flexyteam.com.

Po uspešno opravljeni registraciji se v aplikacijo prijavite z elektronskim naslovom in geslom. V kolikor se v aplikacijo prijavljate prvič, morate najprej opraviti registracijo in izdelati profil podjetja.

Geslo mora biti dolgo vsaj 5 znakov. Priporočila glede uporabe varnih gesel: gesla naj vsebujejo 8 ali več znakov, med njimi naj bo vsaj ena mala in ena velika črka, vsaj ena števka (od 0 – 9) ali poseben znak (npr. $ ali @). Gesla redno menjujte.​

V kolikor ste pozabili geslo, kliknite na polje »Pozabljeno geslo«. V novem oknu preverite, ali je izpisan pravilni elektronski naslov, na katerega vam bo poslano elektronsko sporočilo s povezavo za spremembo gesla. V kolikor je elektronski naslov pravilen, kliknite gumb »Ponastavitev gesla«. Na elektronski naslov boste prejeli mail za ponastavitev gesla. Kliknite na povezavo, vnesite novo geslo in ga potrdite tako, da ga ponovno vnesete. Nato kliknite »Ponastavi«. Geslo je spremenjeno in se lahko v svoj račun prijavite s spremenjenim geslom. V kolikor imate težave pri ponastavitvi gesla nam pišite na team@flexyteam.com.

Trenutno nadgrajujemo možnost urejanja podatkov v profilu podjetja. V vmesnem času vas prosimo, da v kolikor želite spremeniti podatke v profilu, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V elektronskem sporočilu navedite podatke, ki jih želite spremeniti, in nove podatke. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Priporočamo, da slike niso večje od 1MB. V kolikor želite spremeniti logotip oz. fotografije, nam prosim pišite na team@flexyteam.com.

Opozorilo se pojavi, v kolikor pri registraciji podjetja ali pri oblikovanju oglasa niso izpolnjena vsa obvezna polja. Če se pojavi zgornje opozorilo, vnesite manjkajoče podatke. V aplikaciji so manjkajoči podatki označeni z rdečo črto. Aplikacija opozarja na manjkajoča polja, številke, elektronski naslov…

Opozorilo, da je prišlo do napake, se največkrat pojavi, ko se za registracijo uporabi elektronski naslov, s katerim je bila že uspešno opravljena registracija. Sistem namreč ne dovoli dve registraciji z istim elektronskim naslovom. V kolikor se pojavi obvestilo o napaki, nam prosim pišite na  team@flexyteam.com

Trenutno nadgrajujemo možnost urejanja podatkov v profilu podjetja. V vmesnem času vas prosimo, da v kolikor želite izbrisati profil podjetja, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V sporočilu navedite uporabniško ime (e-naslov) in napišite, da želite izbrisati profil. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

V spletni aplikaciji v zgornjem meniju kliknete na gumb »Objavi oglas«.

V prvem koraku vnesete osnovne podatke oglasa:

 • Naslov oglasa (največ 40 znakov s presledki).
 • Delovni čas: izberete lahko med tremi možnostmi:
  • Dogodek / Projekt – za kratkotrajna, nekajdnevna dela ali za kratkotrajen projekt. Pri tej možnosti lahko vnesete do tri različne termine dela in tri različne urnike dela.
  • Krajši delovni čas – za dela s skrajšanim ali polovičnim delovnim časom.
  • Polni delovni čas – za dela z osem-urnim delavnikom.
 • Ime enote dela.
 • Naslov enote dela.
 • Država dela (v četrtem koraku boste izbrali regijo dela).

V drugem koraku izberete področje dela. Trenutno lahko izbirate med 9 področji dela, ki so navedena v točki 6. V enem oglasu lahko Izberete le eno področje dela.

V tretjem koraku izberete delovno mesto za področje dela, ki sta ga izbrali v drugem koraku. V tem delu je prostor za vnos ključnih informacij o delu oz. kratkem opisu, kar želite izpostaviti  (240 znakov s presledki).

V kolikor ugotovite, da ste izbrali napačno področje dela, se lahko vrnete na drugi korak, kjer lahko izberete drugo področje dela. Za vrnitev na drugi korak mora biti izpolnjeno polje Ključne informacije o delu (lahko vnesete karkoli, kasneje, ko se boste vrnili na ta korak, boste vnesli prave informacije).

V četrtem koraku vnesete podatke o iskanem kadru:

 • Kakšno obliko dela ponujate.
 • Katero raven izobrazbe pričakujete.
 • Ali pričakujete kandidate z izobrazbo s področja gostinstva ali turizma.
 • V kateri regiji ponujate delo (vezano na izbiro države v prvem koraku).
 • Znanje jezikov, ki naj bi ga imeli kandidati – lahko izberete več jezikov. Pri vsakem lahko navedete stopnjo znanja jezika (osnovno, dobro ali odlično).

V petem koraku navedete termine dela, rok za prijavo na oglas, podatke o plačilu in datum objave oglasa.

Termin dela

V primeru, da ste v prvem koraku izbrali »Dogodek/Projekt« lahko vnesete do tri termine dela:

 • datum začetka dela in datum zaključka dela
 • ura začetka dela in ura zaključka dela.

V primeru, da ste izbrali »Krajši delovni čas« ali »Polni delovni čas« lahko vnesete en termin dela: datum začetka dela in datum zaključka dela.

Podatki o plačilu

V oglas vnesite plačilo v bruto znesku. Navedeni bruto znesek se upošteva kot izhodiščno plačilo.

V primeru, da ste v prvem koraku izbrali »Dogodek/Projekt« lahko izbirate med urno postavko in plačilom za projekt.  V primeru, da ste izbrali »Krajši delovni čas« ali »Polni delovni čas«, lahko izbirate med urno postavko in mesečno postavko.

Objava oglasa

Ko ste zaključili z oblikovanjem oglasa, izberete še termin objave oglase. Izbirate lahko med možnostjo »Objavi takoj« – oglas bo objavljen takoj – in »Objavi z zamikom«. V slednjem primeru se odpre novo okno, kjer izberete datum in čas objave.

Podatke objavljenega oglasa si lahko ogledate s klikom na »Oglasi« v zgornjem meniju (glej točko 22).

Trenutno ni možen predogled oglasa pred objavo. To možnost nadgrajujemo.

V kolikor želite karkoli spremeniti v oglasu, nam prosimo pišite na team@flexyteam.com .

Če ne zaključite z izdelovanjem oglasa oz. ga prekinete med izpolnjevanjem, se podatki ne shranijo. V tem primeru morate začeti z oblikovanjem oglasa znova.

Trenutno ni možen premik na predhodni korak (to pomeni, da ko enkrat zaključite prvi korak, se ne morete vrniti nazaj za morebitne popravke ali spremembe). To možnost nadgrajujemo. V kolikor bi želeli spremeniti podatke v predhodnem koraku je najbolje, da prekinete oblikovanje oglasa in ga začnete izdelovati znova. V kolikor imate težave, prosimo pišite na team@flexyteam.com.

Ko v meniju kliknete na »Oglasi« se odpre seznam aktivnih oglasov in seznam preteklih oglasov.

Vsak kvadratek predstavlja en oglas in prikazuje glavne informacije oglasa:

 • Naslov oglasa.
 • Termin dela.
 • Področje dela.
 • Število ogledov oglasa in število prijavljenih na oglas. Število ogledov oglasa je število deloiskalcev, ki so izrazili interes za vaš oglas s tem, ko so kliknili gumb za dodatne informacije o vašem oglasu. To ne predstavlja število, koliko oseb je videlo vaš oglas.
 • Stanje oglasa: aktiven – ikona predvajaj, neaktiven – ikona pavza.

Podatki aktivnega/preteklega oglasa

Ko kliknete na posamezen oglas, se odpre okno s spodnjimi podatki:

Povzetek podatkov in prijav na oglas za delo

 • Naslov oglasa
 • Stanje oglasa: Aktiven / Ni aktiven – Drsnik obarvan sive ali zelene barve pove, ali je oglas aktiven ali ni aktiven. Če je oglas objavljen (aktiven) in ga želite deaktivirati oz. želite, da kandidatom ni več prikazan v mobilni aplikaciji (ni aktiven), kliknite na drsnik, da se iz zelene barve (aktiven) pretvori v sivo barvo (neaktiven). Kasneje lahko oglas ponovno aktivirate. To funkcijo lahko uporabljate, dokler ne nastopi prvi dan dela. Takrat se oglas iz Aktivnih oglasov prestavi v zgodovino oglasov.
 • Datum in trajanje dela
 • Število ogledov
 • Število prijavljenih kandidatov
 • Število potrjenih kandidatov
 • Informacije o kandidatih: Ime in priimek kandidata, opcijsko je prikazana slika kandidata, ocena kandidata in Flexyteam status). Za ogled podrobnejših informacij o kandidatu, kliknite na oranžno povezavo Profil.
 • Informacije o oglasu – izpis vseh podatkov, ki so objavljeni v oglasu.

Profil kandidata

Če kliknete na povezavo Profil, se odpre profil kandidata. V Profilu deloiskalca se izpišejo naslednji podatki (z zvezdico (*) so označeni obvezni podatki, kot opcijsko pa so označeni podatki, ki jih deloiskalec vstavi po želji):

 • Slika (opcijsko),
 • Ocena, v kolikor je bil deloiskalec ocenjen,
 • Ime in priimek*,
 • Datum rojstva (opcijsko),
 • Raven izobrazbe*,
 • Izobrazba s področja turizma ali gostinstva*,
 • Dodatna znanja (opcijsko),
 • Pretekli delodajalci – priporočila (opcijsko),
 • Nivo znanja jezikov*,
 • E-naslov*,
 • Poštna številka*,
 • Kraj prebivališča (opcijsko)
 • Država*,
 • Profili na družbena omrežja – LinkedIn, Facebook, Instagram (opcijsko),
 • Komentarji – v kolikor so jih delodajalci vnesli.

Informacije o oglasu

Prikazane so vse informacije objavljenega oglasa:

 • Naziv oglas.
 • Področje dela /Delovno mesto.
 • Trajanje dela.
 • Ključne informacije o delu.
 • Opis lokacije.
 • Naslov enote.
 • Država in regija dela.
 • Oblika dela oz. sodelovanja.
 • Stopnja pričakovane izobrazbe.
 • Izobrazba s področja gostinstva in turizma.
 • Znanje jezikov.
 • Podatki o terminih dela.
 • Podatki o plačilu dela.
 • Rok prijave na oglas za delo.
 • Datum objave oglasa.

Oglasi za delo so objavljeni v mobilni aplikaciji Flexyteam.  

Registrirani uporabniki prejmejo personalizirane oglase za delo, ki se ujemajo z njihovim osebnim profilom oz. iskalnimi parametri v profilu (»matching«). Posledično se lahko prijavijo le na tiste oglase za delo, katerih profil se ujema z nastavitvami v oglasu za delo.

Neregistrirani in registrirani uporabniki imajo vpogled tudi v zadnjih deset objavljenih oglasov ne glede na ujemajoče se parametre (»matching«). V tem primeru uporabniki se ne morejo prijaviti na oglas za delo.

Prijave na oglas za delo pogledate v rubriki »Oglasi«. Prikazani so vsi oglasi, navedeno pa je število ogledov oglasa in število prijavljenih kandidatov na oglas. Profile prijaviteljev si lahko ogledate s klikom na oglas → Profil.

V Profilu deloiskalca se izpišejo naslednji podatki (z zvezdico (*) so označeni obvezni podatki, kot opcijsko pa so označeni podatki, ki jih deloiskalec vstavi po želji):

 • Slika (opcijsko),
 • Ocena, v kolikor je bil deloiskalec ocenjen,
 • Ime in priimek*,
 • Datum rojstva (opcijsko),
 • Raven izobrazbe*,
 • Izobrazba s področja turizma ali gostinstva*,
 • Dodatna znanja (opcijsko),
 • Pretekli delodajalci – priporočila (opcijsko),
 • Nivo znanja jezikov*,
 • E-naslov*,
 • Poštna številka*,
 • Kraj prebivališča (opcijsko)
 • Država*,
 • Profili na družbena omrežja – LinkedIn, Facebook, Instagram (opcijsko),
 • Komentarji – v kolikor so jih delodajalci vnesli.

V trenutku, ko se deloiskalec prijavi na oglas za delo, se v klepetalnici odpre povezava med  deloiskalcem in podjetjem. Deloiskalec s strani podjetja prejme avtomatizirano zahvalo za prijavo na oglas za delo in obvestilo, da v kolikor bo prišel v ožji izbor, bo delodajalec z njim komuniciral prek klepetalnice. Delodajalec lahko tudi sicer odslej komunicira z deloiskalcem prek klepetalnice.

Ko delodajalec potrdi deloiskalca, slednji prejme avtomatizirano sporočilo, da je prišel v ožji izbor. To še ne pomeni potrditev sodelovanja, temveč le, da delodajalec želi nadaljevati komunikacijo z deloiskalcem. Nadaljnja komunikacija poteka izključno med deloiskalcem in delodajalcem. Tudi sklenitev medsebojnega razmerja poteka izven Flexyteam aplikacije, zato Flexyteam s tem ni povezan in v ta odnos ne posega. Flexyteam nudi le kanal komuniciranja.

Delodajalec lahko kadarkoli prek klepetalnice obvesti deloiskalca, da ni bil izbran.

Aplikacija omogoča avtomatizirano sporočilo neizbranemu kandidatu. Deloiskalec, ki se je prijavil na oglas za delo, prejme obvestilo, da ni bil izbran, če ga delodajalec ni potrdil do dneva začetka dela. V tem primeru se smatra, da uporabnik ni bil izbran za določeno delo in na dan začetka dela se avtomatično sproži obvestilo neizbranemu kandidatu. Sicer pa lahko tudi po prejemu tega obvestila delodajalec in deloiskalec nadaljujeta s komunikacijo.

Trajanje objave oglasa določite sami pri oblikovanju oglasa. Oglas za delo je v mobilni aplikaciji viden do datuma začetka dela. Potem oglas preide med »Pretekle oglase«.

Delodajalec ima tudi možnost deaktivacije oglasa in ponovne reaktivacije oglasa. Ta funkcija je možna dokler je oglas aktiven (do datuma začetka dela).

Za podaljšanje objavljenega oglasa za delo prosimo pišite na team@flexyteam.com. Podaljšanje oglasa je možno le izjemoma in dokler je oglas aktiven. Sicer je bolj primerno in  priporočamo pripravo novega oglasa.

Klepetalnica je namenjena komunikaciji med delodajalcem in Flexyteamom ter komunikaciji delodajalcev s potencialnimi deloiskalci.

V trenutku, ko se delodajalec uspešno registrira, se med njim in Flexyteamom odpre povezava v klepetalnici. V tem primeru delodajalec prejme avtomatizirano sporočilo Flexyteama.

Prav tako se med delodajalcem in deloiskalcem odpre povezava v trenutku, ko se deloiskalec prijavi na oglas za delo.

V klepetalnici so med delodajalcem in deloiskalcem avtomatizirana tri sporočila, in sicer:

 1. Ko se deloiskalec prijavi na oglas za delo prejme avtomatizirano potrditev o prijavi (»Zahvaljujemo se vam za prijavo na oglas za delo »Ime oglasa«. V kolikor se boste uvrstili v ožji izbor, bomo z vami stopili v stik prek klepetalnice.«).
 2. Ko delodajalec potrdi kandidata, prejme kandidat avtomatizirano obvestilo o potrditvi (»Prišli ste v ožji izbor za delo »Ime oglasa«. V kratkem vam bomo prek klepetalnice posredovali podrobnejše informacije o nadaljnjih korakih.).
 3. Če se kandidat prijavi na oglas za delo, delodajalec pa ga ne potrdi, na dan začetka dela kandidat prejme sporočilo, da ni bil izbran (Zahvaljujemo se vam za prijavo na oglas za delo »Ime oglasa«. Žal vas moramo obvestiti, da tokrat niste bili izbrani.).

Vsa avtomatizirana sporočila so prikazana tudi v klepetalnici delodajalca.

Ocena je možna prek sporočila s povezavo na »Oceno delovne izkušnje«, ki jo deloiskalec prejme v klepetalnico po zaključku termina dela, ki je bil naveden v aplikaciji. Ocena ni obvezna. Deloiskalec oceni delodajalca z oceno od ena (slabo) do pet (odlično). Ocena je anonimna.

Deloiskalec ima možnost vnosa tudi komentarja. V kolikor vnesete komentar, se ta javno objavi in je podpisan z vašim imenom in priimkom ter datumom vnosa.

Ocena in komentar, ki ju deloiskalec nameni delodajalcu, sta vidna v oglasu za delo le-tega. Vpogled v to oceno in komentar ima delodajalec in vsi deloiskalci, ki bodo prejeli njegove oglase za delo.  

Registrirani uporabnik se s sprejetjem Splošnih pogojev uporabe strinja, da bo njegova ocena slonela na objektivni oceni sodelovanja in da ne bo objavljal nespoštljivih ali žaljivih komentarjev. Flexyteam si pridružuje pravico do izbrisa neprimernih komentarjev.

Po zaključku sodelovanja lahko delodajalec oceni deloiskalca, deloiskalec pa oceni delodajalca. Ocena delodajalca oz. deloiskalca je prikazana v obliki obarvanih zvezdic (od ene do pet zvezdic). Deloiskalci in delodajalci imajo možnost tudi vnosa komentarjev.

Ocena je možna prek sporočila s povezavo na »Oceno delovne izkušnje«, ki jo delodajalec prejme v klepetalnico po zaključku termina dela, ki je bil naveden v aplikaciji. Ocena ni obvezna. Delodajalec oceni deloiskalca z oceno od ena (slabo) do pet (odlično). Ocena je anonimna.

Delodajalec ima možnost vnosa tudi komentarja. V kolikor vnesete komentar, se ta javno objavi in je podpisan z imenom podjetja ter datumom vnosa.

Ocena in komentar, ki ju delodajalec nameni deloiskalcu, sta vidna v profilu slednjega. Vpogled v to oceno in komentar ima deloiskalec in vsi delodajalci, na katere oglase za delo se bo deloiskalec prijavil.

Delodajalec se s sprejetjem Splošnih pogojev uporabe strinja, da bo njegova ocena slonela na objektivni oceni sodelovanja in da ne bo objavljal nespoštljivih ali žaljivih komentarjev. Flexyteam si pridružuje pravico do izbrisa neprimernih komentarjev.

Trenutno urejamo možnost vpogleda v oceno in komentarje uporabnikov v profilu.

Oceno in komentarje, ki so vam jih namenili deloiskalci, bodo izpisani v Profilu podjetja, ki se nahaja v zgornjem meniju.

Vpogled v vašo oceno in komentarje, ki ste jih prejeli, bodo imeli vsi deloiskalci.

Deloiskalci ocenjujejo delodajalce po istem principu kot delodajalci ocenjujejo deloiskalce.

Ocena in komentarji pripomorejo k prizadevanju za odličnost tako deloiskalcev kot delodajalcev.

S klikom na zastavico v zgornji pasici desno lahko izberete jezik, v katerem želite uporabljati aplikacijo. Spreminjate lahko jezik osnovnih nastavitev, ne morete pa spremeniti jezika podatkov, ki ste jih vnesli. Če ste npr. oglas pripravili v slovenskem jeziku, se bo vsebina oglasa vedno prikazovala v slovenskem jeziku.

S klikom na ukaz »Profil«, ki se nahaja v zgornjem meniju, se odpre profil podjetja, kjer so izpisani vsi podatki o podjetju in podatki kontaktne osebe, ki ste jih vnesli pri registraciji in izdelavi profila. Trenutno nadgrajujemo možnost prikaza povprečja ocen in komentarjev, ki jih podjetju namenijo deloiskalci, in možnost urejanja podatkov. V kolikor želite spremeniti podatke v profilu, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V elektronskem sporočilu navedite podatke, ki jih želite spremeniti, in nove podatke. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

»Pomoč« se nahaja v v zgornjem meniju. Na tej povezavi najdete koristne informacije o delovanju aplikacije in pogosto zastavljena vprašanja uporabnikov. V kolikor ne najdete ustreznih informacij, nam pišite na team@flexyteam.com.

Iz aplikacije se odjavite tako, da kliknete na ikono Izhod, ki se nahaja v zgornjem meniju desno.

O Splošnih pogojih Flexyteam preberite na https://flexyteam.com/pogoji-poslovanja/.

V kolikor želite stopiti v stik z nami ali prijaviti napako v aplikaciji, lahko to storite tako, da nam pišete na team@flexyteam.com.