DELOISKALCI
Pogosto zastavljena vprašanja

Flexyteam je specializirana mobilna aplikacija, namenjena osebam, ki iščejo delo v turistično-gostinski dejavnosti. V realnem času omogoča enostavno, hitro in učinkovito povezovanje deloiskalcev in delodajalcev.

Flexyteam aplikacija je namenjena osebam, ki iščejo delo na področju turizma in gostinstva:

 • od študentov do upokojencev;
 • za enkratne dogodke ali dolgotrajna dela;
 • za skrajšan delovni čas ali polni delovni čas.

Aplikacija deluje na podlagi ujemajočih se parametrov (»matching«), ki jih deloiskalci definirajo v  svojih profilih, delodajalci pa v svojih oglasih. Deloiskalci tako prejmejo personalizirane oglase za delo, ki se ujemajo z njihovim osebnim profilom oz. iskalnimi parametri v profilu. Posledično se lahko deloiskalci prijavijo le na tiste oglase za delo, katerih profil se ujema z nastavitvami v oglasu za delo.

Seveda lahko deloiskalec svoj profil nastavi širše – izbere več področij dela, več regij itd. – in prejema več oglasov.  

Aplikacija Flexyteam deluje tako, da so deloiskalcu vidni le tisti oglasi za delo, ki se ujemajo z njegovim osebnim profilom – personalizirani oglasi.

Oglasi so personalizirani na podlagi parametrov, kot so: izobrazba, področje dela, regija dela, znanje tujih jezikov, oblika iskanega dela in prosti termin v koledarju.

Primer: deloiskalec, ki je v profilu navedel, da išče delo kot »Kuhar a la cartè«, bo, v kolikor bo izpolnjeval tudi ostale parametre iz oglasa (npr. obliko sodelovanja, regijo dela, znanje jezikov itd.), prejemal izključno oglase za delo Kuhar a la cartè«.

Aplikacija nudi največji nabor poklicev in delovnih mest v turistično-gostinsko dejavnosti. Področja dela:

 1. KULINARIKA (Kuhinja, Slaščičarna, Pekarna, Sladoledarna).
 2. STREŽBA – TRŽENJE VINA, HRANE in PIJAČE (Strežba in trženje, Priprava pijač).
 3. RECEPCIJA, GOSPODINJSTVO in VZDRŽEVANJE.
 4. ZDRAVILIŠČA IN VELNES (Zdravstvo, Velnes, Kopališča, Savna Center, Fitnes center).
 5. IGRALNIŠTVO (Igralnica, Igralni salon).
 6. KONGRESI in OSTALE PRIREDITVE (Organizacija prireditev, Vodenje prireditev, Umetniki in ostali nastopajoči, Gostinsko osebje, Marketinško-prodajno osebje, Tehnično osebje, Montažno in demontažno osebje, Čistilno osebje, Varovanje).
 7. TURIZEM in POTOVANJA (Potovalna agencija, Lokalna turistična organizacija, Turistično-informativni center, Turistične atrakcije, Drugo).
 8. TRGOVINA v turistično-gostinski dejavnosti.
 9. VODSTVO, PODPORNE SLUŽBE in SVETOVANJE (Vodstvo podjetja, Marketing in prodaja, IT, Nabavno področje, FRS, Kontroling, Splošno-kadrovsko področje, Tehnično-vzdrževalno področje).

Seznam sproti dopolnjujemo.

Mobilna aplikacija Flexyteam je na voljo v Google play-u (za operacijski sistem Android) ali App store-u za Apple naprave (operacijski sistem iOS).

Aplikacijo lahko uporabljate na napravah, ki podpirajo Android od 4.1 različice naprej in napravah iOS od različice 10 naprej.

Ne, mobilna aplikacija Flexyteam je domorodna (native) mobilna aplikacija za Android in iOS in deluje le na mobilnih telefonih.

Neregistrirani uporabniki imajo omejen dostop do uporabe aplikacije, in sicer imajo vpogled le v zadnjih deset objavljenih oglasov. Za polno funkcionalnost aplikacije se je potrebno registrirati.

Da, za deloiskalce je uporaba Flexyteam mobilne aplikacije brezplačna.

V Flexyteamu smo varstvu osebnih podatkov namenili posebno pozornost. Zbiramo in obdelujemo  le tiste osebne podatke, ki so potrebni za kakovostno izdelavo osebnega profila in za učinkovito povezovanje iskalcev dela in ponudnikov dela na podlagi personaliziranih oglasov. Z osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in v skaldu z veljavno zakonodajo. Osebni podatki, ki jih vnesete, so vidni zgolj izdajateljem aplikacije Flexyteam in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Deloiskalec se s prostovoljno prijavo na oglas za delo strinja, da se njegovi osebni podatki posredujejo dotičnemu delodajalcu, ki na podlagi osebnih podatkov izvrši izbor deloiskalcev.

Delodajalci imajo vpogled le v osebne podatke deloiskalcev, ki se prostovoljno prijavijo na določen oglas za delo. To pomeni, da lahko deloiskalec anonimno pregledujejo različne oglase za delo. V trenutku, ko pa se deloiskalec prijavi na določeno delo, ima delodajalec vpogled v njegove osebne podatke. Delodajalec se s sprejetjem Splošnih pogojev poslovanja podjetja Flexyteam zavezuje, da bo varoval in ravnal z osebnimi podatki deloiskalcev v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Več o Politiki varstva osebnih podatkov na https://flexyteam.com/varstvo-osebnih-podatkov/.

Ko je na voljo posodobitev aplikacije, to lahko enostavno storite s pritiskom na gumb »Posodobi« oziroma »Update« v App Store ali Google Play trgovini, prek katere ste aplikacijo prvotno prenesli na vašo mobilno napravo. V kolikor imate v nastavitvah naprave omogočeno samodejno posodabljanje, bo aplikacija posodobljena samodejno, ko bo le-to na voljo.

V mobilni aplikaciji kliknete na gumb »Registracija«. Registracijo in profil ustvarite v treh korakih. Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna. Polja, ki niso označena z zvezdico, so opcijska oz. niso obvezna.  Delodajalec, na katerega oglas za delo ste se prijavili, nima vpogleda v vse vaše podatke, temveč v le  določene (glej točko 27). 

V prvem koraku vnesete svoje osnovne podatke. Obvezni podatki so: ime in priimek, e-naslov in geslo. Geslo mora vsebovati vsaj pet znakov. Opcijsko lahko izberete naziv, kako želite biti naslovljeni, in  »Jezik za obvestila« oz. jezik, v katerem želite prejemati obvestila.

V drugem koraku vnesete svoje osebne podatke. Obvezni podatki so: poštna številka in država bivanja, raven izobrazbe, izobrazba s področja gostinstva ali turizma, trenutni zaposlitveni status, nivo znanja jezikov (izberete lahko več možnosti) in država, v kateri iščete delo oz. želite prejemati oglase za delo (izberete lahko več možnosti).

Opcijsko/po želji lahko vpišete naslednje podatke: datum rojstva, kraj prebivališča, dodatno pridobljena znanja (formalna ali neformalna), vnesete povezave na svoje družbene profile (LinkedIn, Facebook, Instagram, Youtube) ter vnesete profilno sliko.

V tretjem koraku vnesete podatke o iskanem delu. Obvezni podatki so: izbor regije, v kateri iščete delo (lahko izberete več možnosti), oblika sodelovanja (npr. študentsko delo, pogodbeno delo, zaposlitev za določen ali nedoločen čas, praksa, začasno ali občasno delo upokojencev itd.) ter na katerem področju iščete delo (glej točko 4).

Po želji lahko vnesete do dva priporočila preteklih delodajalcev (podjetje, delovno mesto in kontakt).  

Pred zaključkom registracije potrdite, da se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe in s Politiko zasebnosti tako, da odkljukate ustrezen kvadratek.

Po končanem vnosu podatkov kliknete na gumb »Pošlji«. Odpre se okno »Registracija je v teku«. Kliknete na gumb »Nadaljuj«. V kolikor ste registracijo uspešno zaključili, se odpre okno, kjer je navedeno, da ste registracijo uspešno zaključili.

V kolikor registracije niste uspešno zaključili in se pojavi obvestilo o napaki, prosimo pošljite mail na: team@flexyteam.com.

Če uporabnik ne zaključi z izdelovanjem profila oz. ga prekine med izpolnjevanjem, se podatki ne shranijo. V tem primeru mora uporabnik začeti registracijo od začetka.

Trenutno ni možen premik na predhodni korak (to pomeni, da ko enkrat zaključite prvi, drugi ali tretji korak, se ne morete vrniti nazaj za morebitne popravke ali spremembe). To možnost nadgrajujemo. V kolikor bi želeli spremeniti podatke v predhodnem koraku je najbolje, da prekinete registracijo in jo začnete znova oz. da zaključite z registracijo in pošljete obvestilo o želenih spremembah/popravkih na email: team@flexyteam.com.

Po uspešno opravljeni registraciji se v aplikacijo prjavite z elektronskim naslovom in geslom. V kolikor se v aplikacijo prijavljate prvič, morate najprej opraviti registracijo in izdelati profil.

Geslo mora biti dolgo vsaj 5 znakov. Priporočila glede uporabe varnih gesel: gesla naj vsebujejo 8 ali več znakov, med njimi naj bo vsaj ena mala in ena velika črka, vsaj ena števka (od 0 – 9) ali poseben znak (npr. $ ali @). Gesla redno menjujte.​

V kolikor ste pozabili geslo, kliknite na polje »Pozabljeno geslo«. V novem oknu preverite, ali je izpisan pravilni elektronski naslov, na katerega vam bo poslano elektronsko sporočilo s povezavo za spremembo gesla. V kolikor je elektronski naslov pravilen, kliknite gumb »Ponastavitev gesla«. Na elektronski naslov boste prejeli mail za ponastavitev gesla. Kliknite na povezavo, vnesite novo geslo in ga potrdite tako, da ga ponovno vnesete. Nato kliknite »Ponastavi«. Geslo je spremenjeno in se lahko v svoj račun prijavite s spremenjenim geslom. V kolikor imate težave pri ponastavitvi gesla nam pišite na team@flexyteam.com.

Trenutno nadgrajujemo možnost urejanja podatkov v osebnem profilu. V vmesnem času vas prosimo, da v kolikor želite spremeniti podatke v osebnem profilu, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V elektronskem sporočilu navedite podatke, ki jih želite spremeniti, in nove podatke. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Ko se uporabnik prijavi v mobilno aplikacijo, ima dostop do personaliziranih oglasov za delo. Po oglasih za delo se pomikate tako, da podrsate po ekranu z desne proti levi (naprej) oz. z leve proti desni (nazaj).

V zgornji pasici se nahajata ikoni za dostop do klepetalnice in osebnega koledarja, do katerih dostopate s klikom na ikoni.

V meniju v desnem kotu zgoraj (tri pikice) se nahajata povezavi na izpis profila in pomoč ter odjava. Za dostop kliknete na tri pikice, odpre se spustni meni in nato s klikom izberete ustrezno povezavo.

Deloiskalec lahko oglase za delo pregleduje, jih zavrne, izve več informacij ali pa jih potrdi in se tako prijavi na oglas za delo.

Osnovne informacije o delu so objavljene v osnovnem oknu oglasa, ki vsebuje: logotip podjetja, oceno podjetja (ocena prikazuje povprečje ocen, ki so jih podjetju namenili deloiskalci), naslov oglasa, obliko dela, naslov lokacije, trajanje dela in izhodiščno plačilo v bruto znesku na uro/mesec/projekt.

S klikom na gumb »i« se odpre novo okno s podrobnejšimi informacijami o oglasu za delo, ki poleg delovnega mesta in bruto izhodiščnega plačila vsebuje še: rok prijave, datum/termin dela, podrobnejše informacije o delu, naslov matičnega podjetja, povezavo na zemljevid o lokaciji dela, povezavo na spletno stran podjetja, fotografije o podjetju, oceno podjetja in morebitne komentarje, ki so jih deloiskalci namenili podjetju.

Na oglas za delo se prijavite tako, da kliknete na gumb »√«. Odpre se pogovorno okno z vprašanjem, ali ste prepričani, da se želite prijaviti na ta oglas za delo. V kolikor se želite prijaviti, kliknite »Potrdi«, v kolikor želite prijavo preklicati, kliknite »Prekliči«.

Ob prijavi na oglas za delo se med vami in potencialnim delodajalcem v klepetalnici odpre povezava prek katere lahko komunicirate. Ob tem prejmete avtomatizirano zahvalo za prijavo na oglas za delo in obvestilo, da v kolikor boste prišli v ožji izbor, bo delodajalec z vami komuniciral prek klepetalnice.

V kolikor delodajalec potrdi vašo prijavo na oglas za delo, prejmete avtomatizirano sporočilo, da ste prišli v ožji izbor. To še ne pomeni potrditev sodelovanja, temveč le, da delodajalec želi nadaljevati komunikacijo z vami. Nadaljnja komunikacija poteka izključno med deloiskalcem in delodajalcem. Tudi sklenitev medsebojnega razmerja poteka izven Flexyteam aplikacije, zato Flexyteam s tem ni povezan in v ta odnos ne posega. Flexyteam nudi le kanal komuniciranja.

Vpogled v osebne podatke deloiskalca ima samo delodajalec, na katerega oglas za delo ste se prijavili. Ostali delodajalci, na katere oglase za delo se niste nikoli prijavili, nimajo vpogleda v vaše podatke. Delodajalci nimajo drugih možnosti za vpogled v osebne podatke deloiskalcev.

Delodajalci vidijo le določene podatke, ki so jih deloiskalci vnesli v osebni profil, in ne vseh. Delodajalec, na katerega oglas za delo ste se prijavili, ima vpogled v naslednje osebne podatke deloiskalca (z zvezdico (*) so označeni obvezni podatki, kot opcijsko pa so označeni podatki, ki jih deloiskalec vstavi po želji):

 • Slika (opcijsko),
 • Ocena, v kolikor je bil deloiskalec ocenjen,
 • Ime in priimek*,
 • Datum rojstva (opcijsko),
 • Raven izobrazbe*,
 • Izobrazba s področja turizma ali gostinstva*,
 • Dodatna znanja (opcijsko),
 • Pretekli delodajalci – priporočila (opcijsko),
 • Nivo znanja jezikov*,
 • E-naslov*,
 • Poštna številka*,
 • Kraj prebivališča (opcijsko),
 • Država*,
 • Profili na družbena omrežja – LinkedIn, Facebook, Instagram (opcijsko),
 • Komentarji – v kolikor so jih delodajalci vnesli.

Uporabnik ne išče oglasov za delo, temveč oglasi »poiščejo« uporabnika na podlagi personaliziranih oglasov za delo oz. oglasov, ki se ujemajo z njegovim profilom.

V kolikor vas oglas za delo ne zanima in ga želite odstraniti iz prikaza, kliknite na gumb »x«. Pred odstranitvijo vas aplikacija vpraša, ali ste prepričani, da želite zavrniti oglas. S klikom na »Zavrni« oglas zavrnete in se ne bo več prikazoval v aplikaciji. S klikom na »Prekliči« ukaz prekličete in oglas  ne bo odstranjen iz aplikacije.

Uporabnik prejme obvestilo, da ni bil izbran za delo, če se je prijavil na oglas za delo, delodajalec pa ga ni potrdil do dneva začetka dela. V tem primeru se smatra, da uporabnik ni bil izbran za določeno delo in na dan začetka dela se avtomatično sproži to obvestilo. Sicer pa lahko tudi po prejemu tega obvestila uporabnik in delodajalec nadaljujeta s komunikacijo v klepetalnici.

Obvestilo o novih oglasih za delo boste prejeli vsakokrat, ko bodo objavljeni novi oglasi, ki bodo ustrezali vašemu profilu. Pogoj za prejem obvestil je uspešno opravljena registracija. Prejemanje obvestil urejate v nastavitvah mobilnega telefona (prikaz obvestil, zvok itd.).

Oglas za delo je v aplikaciji viden dokler ga ne potrdite ali zavrnete, ne poteče (oglas poteče na prvi delovni dan)  oz. ga delodajalec ne deaktivira.

V kolikor ste se prijavili na oglas za delo, so informacije o delu vidne v koledarju (glej točko 32).

Če vas je v aplikaciji pričakalo obvestilo »Trenutno za vas nimamo ustreznih oglasov za delo. Takoj, ko bo objavljen ustrezen oglas, vas bomo o tem obvestili« pomeni, da trenutno v aplikaciji ni objavljenih oglasov, ki ustrezajo vašemu profilu. Uporabniku se namreč prikazujejo le personalizirani oglasi (glej točko 4). Ko bo objavljen ustrezen oglas, boste prejeli obvestilo.

Če ne prejemate oglasov za delo pomeni, da v aplikaciji niso objavljeni oglasi, ki ustrezajo vašemu profilu.

V tem primeru lahko poskusite razširiti nabor področij dela oz. spremeniti druge podatke o iskanem delu. Trenutno nadgrajujemo možnost urejanja podatkov v osebnem profilu, zato vas prosimo, da če želite spremeniti podatke v profilu, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com.

Klepetalnica je namenjena komunikaciji med uporabnikom in Flexyteamom ter komunikaciji uporabnikov s potencialnimi delodajalci.

V trenutku, ko se uporabnik uspešno registrira, se med uporabnikom in Flexyteamom odpre povezava v klepetalnici. V tem primeru uporabnik prejme avtomatizirano sporočilo Flexyteama.

Prav tako se med uporabnikom in potencialnim delodajalcem odpre povezava v trenutku, ko se uporabnik prijavi na oglas za delo.

V klepetalnici so med uporabnikom in delodajalcem avtomatizirana tri sporočila, in sicer:

 1. ko se uporabnik prijavi na oglas za delo prejme avtomatizirano potrditev o prijavi (»Zahvaljujemo se vam za prijavo na oglas za delo »Ime oglasa«. V kolikor se boste uvrstili v ožji izbor, bomo z vami stopili v stik prek klepetalnice.«);
 2. ko delodajalec potrdi kandidata, prejme kandidat avtomatizirano obvestilo o potrditvi (»Prišli ste v ožji izbor za delo »Ime oglasa«. V kratkem vam bomo prek klepetalnice posredovali podrobnejše informacije o nadaljnjih korakih.);
 3. če se kandidat prijavi na oglas za delo, delodajalec pa ga ne potrdi, na dan začetka dela kandidat prejme sporočilo, da ni bil izbran (Zahvaljujemo se vam za prijavo na oglas za delo »Ime oglasa«. Žal vas moramo obvestiti, da tokrat niste bili izbrani.).

Po zaključku sodelovanja lahko delodajalec oceni deloiskalca, deloiskalec pa oceni delodajalca. Ocena delodajalca oz. deloiskalca je prikazana v obliki obarvanih zvezdic (od ene do pet zvezdic). Deloiskalci in delodajalci imajo možnost tudi vnosa komentarjev.

Ocena je možna prek sporočila s povezavo na »Oceno delovne izkušnje«, ki jo deloiskalec prejme v klepetalnico po zaključku termina dela, ki je bil naveden v aplikaciji. Ocena ni obvezna. Deloiskalec oceni delodajalca z oceno od ena (slabo) do pet (odlično). Ocena je anonimna.

Deloiskalec ima možnost vnosa tudi komentarja. V kolikor vnesete komentar, se ta javno objavi in je podpisan z vašim imenom in priimkom ter datumom vnosa.

Ocena in komentar, ki ju deloiskalec nameni delodajalcu, sta vidna v oglasu za delo le-tega. Vpogled v to oceno in komentar ima delodajalec in vsi deloiskalci, ki bodo prejeli njegove oglase za delo.  

Registrirani uporabnik se s sprejetjem Splošnih pogojev uporabe strinja, da bo njegova ocena slonela na objektivni oceni sodelovanja in da ne bo objavljal nespoštljivih ali žaljivih komentarjev. Flexyteam si pridružuje pravico do izbrisa neprimernih komentarjev.

Delodajalci ocenjujejo deloiskalce po istem principu kot deloiskalci ocenjujejo delodajalce.

Ocena in komentarji pripomorejo k prizadevanju za odličnost tako deloiskalcev kot delodajalcev.

Trenutno urejamo možnost vpogleda v oceno in komentarje uporabnikov v profilu.

Oceno in komentarje, ki so vam jih namenili delodajalci, bodo izpisani v vašem Profilu, ki se nahaja v meniju v desnem kotu zgoraj (kliknete na tri pikice, odpre se spustni meni in kliknete »Profil«).

Vpogled v vašo oceno in komentarje, ki ste jih prejeli, bodo imeli vsi delodajalci, na katere oglase za delo se boste prijavili. Delodajalci ocenjujejo deloiskalce po istem principu kot deloiskalci ocenjujejo delodajalce.

Ocena in komentarji pripomoreju k prizadevanju za odličnost tako deloiskalecev kot delodajalcev.

S klikom na ikono “Koledar”, ki se nahaja v zgornji pasici, se odpre koledar. V koledarju je možnost vpogleda v potrjena sodelovanja, v nepotrjene prijave za delo in v zasebne dogodke. Zasedeni termini so označeni s sivo, rumeno, zeleno ali modro pikico.

S klikom na posamezni dan se odpre okno z informacijami o dogodkih na tisti dan. S klikom na posamezni dogodek, se odpre okno z informacijami o posameznem dogodku (bodisi oglasu za delo bodisi zasebnem dogodku).

Legenda:

 • s sivo barvo so označene nepotrjene objave (to pomeni, da se je uporabnik prijavil na oglas za delo, vendar ga delodajalec še ni potrdil);
 • z rumeno barvo so označena potrjena dolgotrajna sodelovanja;
 • z zeleno barvo so označeni potrjena kratkotrajna sodelovanja, dogodki oz. projekti;
 • z modro barvo so označeni zasebni dogodki. Trenutno ta funkcionalnost še ni aktivirana.

S klikom na ukaz »Profil«, ki se nahaja v meniju v desnem kotu zgoraj (kliknete na tri pikice, odpre se spustni meni in kliknete »Profil«), se odpre vaš profil, kjer so izpisani vsi vaši podatki, ki ste jih vnesli pri registraciji in izdelavi profila. Trenutno nadgrajujemo možnost izpisa povprečja ocen in komentarjev, ki vam jih namenijo delodajalci, in možnost urejanja podatkov. V kolikor želite spremeniti podatke v profilu, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V elektronskem sporočilu navedite podatke, ki jih želite spremeniti, in nove podatke. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

»Pomoč« se nahaja v meniju v desnem kotu zgoraj (kliknete na tri pikice, odpre se spustni meni in kliknete »Pomoč«). Na tej povezavi najdete koristne informacije o delovanju aplikacije in pogosto zastavljena vprašanja uporabnikov

Iz aplikacije se odjavite tako, da kliknete na ukaz »Odjava«, ki se nahaja v meniju v desnem kotu zgoraj (kliknete na tri pikice, odpre se spustni meni in kliknete »Odjava«).

Trenutno nadgrajujemo možnost urejanja podatkov v osebnem profilu. V vmesnem času vas prosimo, da v kolikor želite izbrisati osebni profil, nam to sporočite na elektronski naslov team@flexyteam.com. V sporočilu navedite uporabniško ime (e-naslov) in napišite, da želite izbrisati profil. Zadevo bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Idealna velikost profilne slike je 512 x 512 pixlov. Priporočamo, da slike niso večje od 1MB.

Registracijo se opravi v treh korakih, pri čemer morajo biti v vseh treh korakih izpolnjena vsa obvezna polja. V kolikor se pojavi zgornje opozorilo, vnesite manjkajoče podatke. V aplikaciji so manjkajoči podatki označeni z rdečo črto. Aplikacija opozarja na manjkajoča polja, številke, elektronski naslov…

Opozorilo, da je prišlo do napake, se največkrat pojavi, ko se za registracijo uporabi elektronski naslov, s katerim je bila že uspešno opravljena registracija. Sistem namreč ne dovoli dve registraciji z istim elektronskim naslovom. V kolikor se pojavi obvestilo o napaki, nam prosim pišite na team@flexyteam.com

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate video predstavitev delovanja aplikacije:

Predstavitev v angleškem jeziku

Predstavitev v slovenske jeziku

O Splošnih pogojih Flexyteam preberite na https://flexyteam.com/pogoji-poslovanja/.

V kolikor želite stopiti v stik z nami ali prijaviti napako v aplikaciji, lahko to storite tako, da nam pišete na team@flexyteam.com.